AVANÇAMENT 
L’editorial Columna publicarà al febrer del 2012 el nou llibre de l’escriptora i periodista, Empar Moliner, que es titularà “La col.laboradora”, d’aquesta manera l’autora deixa el segell amb el qual ha publicat les darreres quatre novel.les, Quaderns Crema. 
Moliner, a més dels seus llibres, que han estat traduïts a l’anglès i l’alemany, és un personatge mediàtic que destaca per les seves col.laboracions en diversos mitjans de comunicació. Actualment és columnista fixe a la contraportada del diari Ara. Va ser justament en una de les seves columnes en aquest diari, on va fer esment del nostre espai radiofònic i del bloc del mateix, dies posteriors a la Diada de Sant Jordi. En aquelles dates, un dels articles del bloc del “Vols llegir?” oferia un avançament dels llibres més venuts durant la Diada del llibre, segons les dades del Gremi de Llibreters. En aquest rànquing, destacava entre les cinc primeres posicions, una versió de la Bíblia Catalana publicada per l’editorial BCI/Claret, fet que va provocar l’interès d’Empar Moliner per donar contingut al seu article. 
Arrel d’aquesta columna, el programa de ràdio del “Vols llegir?” va convidar a l’autora per ser entrevistada en una de les darreres edicions del nostre espai de la passada temporada. Us oferim de nou la possibilitat d’escoltar de nou aquesta entrevista, a més de reproduir l’article que va originar la seva participació, clicant aquest enllaç.
Font: Diari Ara
Podcast i article: arxiu “Vols llegir?”
Fotografia: TV3 – APM?
Article 533 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova