Estimats amics del passat:

La meva experiència és única. Les circumstàncies que han fet el meu trasllat a l’any en que ara visc, el 2211,  hem dona l’avantatge de poder fer-vos cinc cèntims de com serà el vostre futur. 


Tenir la clau d’aquesta predicció fa possible que us faci avançar que aquesta època no és tant idíl·lica com us penseu. 
La humanitat ha perdut del tot la seva llibertat i està sotmesa a una uniformitat total. Tots depenem d’una sola política, d’un sol estament, d’una sola decisió. Si estiguéssiu aquí, veuríeu que la vostra època,  moment que jo també vaig viure,  és or comparat amb la grisor que ara és viu.
Us espera un futur on tota mena de diversió només estarà en mans d’un pocs privilegiats. La diferència entre els més pobres i els més rics serà més gran. Tensió, frustració i tenebrisme seran els trets que dominaran. Que dominen l’espai mundial. 
Però, al pessimisme sempre hi pot haver espai per l’esperança. I aquí la tenim en altres mons, en altres espais fora de la Terra. Aquí està el futur. La conquesta de noves terres llunyanes de la nostra, on és possible començar de nou, corregint els errors que durant tant de temps hem provocat.
No perdeu l’esperança, malgrat que els traspàs cap al vostre futur sigui dificultós. Tingueu esperança en el demà…
– Un visionari del vostre futur-