EL SILENCI DE LES VINYES de Gisela Pou
Recomanació feta per la Llibreria Llegim…? d’Igualada
Gisela Pou posa al nostre abast una història que disposa de tots els elements necessaris per poder fer el traspàs a una sèrie de televisió, no envà la seva autora és especialista en la matèria, ja que ha  participat molt activament en la creació d’arguments d’èxit de produccions per aquest mitjà: “Poblenou”, la primera telenovel.la de TV3, “El cor de la ciutat”, co-autora de “Temps de silenci”, i en els darrers temps ha format part de l’equip de guió de “Ventdelplà. Literàriament parlant, Gisela Pou, publica ara “El silenci de les vinyes” que ens trasllada amb una gran força narrativa, al cor del Penedès. 
El nom de Brucart és un referent en el món del cava. L’Aurora, la matriarca, ha dedicat la vida a l’empresa i l’ha convertit en el que és. El dia del casament de l’hereu, un accident farà miques la felicitat de la família i un secret capgirarà el seu destí. 
La relació de complicitat amb la terra, la passió pel conreu de la vinya, la feina al celler i l cava creen un món fascinant on els personatges saben molt més del que diuen. Amb un ritme trepidant, aquesta és una història d’una redempció, el retorn a l’essència dels propis orígens i la recuperació de la veritable identitat.
“El silenci de les Vinyes”, és publicat per Edicions 62 del Grup Planeta. Podrem escollir tant la versió en català com en castellà. 
Una setmana més i dins de la secció “Novetats de la setmana” del nostre espai radiofònic, Isabel Casas, una de les responsables de la LLibreria Llegim…? (Carrer Capità Galí, 4 d’Igualada), ens ha recomanat aquest nou llibre de l’escriptora, Gisela Pou. 

Ir a descargar
COMENTARISHem rebut a través del nostre Twitter el comentari que sobre aquesta novetat editorial realitza la lectora i blocaire, Sandra Valentín (sandraclubdelectura.blogspot.com), i que us reproduïm tot seguit: 
M’ha encantat! Una novel·la molt completa amb històries d’amor i desamor, un crim, venjances i rencors que perduren al llarg de generacions … i moltes bombolles de cava! Molt entretinguda i interessant, sobretot si t’agraden els llibres sobre sagues familiars. Molt recomanable!

Font: Edicions 62 – Grup Planeta
Article 535 – J. M. Solé – “Vols llegir? – Ràdio Nova