ACTUALITAT XARXES
Vilanova del Camí / Ràdio Nova / Informatius
Vilanova del Camí ja disposa de perfil de Facebook. Des de l’equipament pretenen informar a es persones usuàries dels serveis i activitats que realitzen així com obrir-se a qualsevol suggeriment que els facin arribar. Una altra de les finalitats d’afegir-se a la xarxa social és facilitar i generar debats literaris.
La Biblioteca de Vilanova del Camí ja disposa de perfil de Facebook. Des de l’equipament pretenen informar a es persones usuàries dels serveis i activitats que realitzen així com obrir-se a qualsevol suggeriment que els facin arribar. Una altra de les finalitats d’afegir-se a la xarxa social és facilitar i generar debats literaris.
Una de les invitacions que ens fan des de la Biblioteca de Vilanova del Camí és compartir les anomenades Tapes literàries. Es tracta de donar a conèixer fragments de llibres que ens han fet reflexionar, ens han emocionat o ens han fet parar una atenció especial. La biblioteca vilanovina ens proposa triar frases literàries que ens agradaria recomanar a altres persones lectores. L’objectiu final és engrescar a la lectura.
Si voleu compartir aquest menú enriquidor en forma d’originals tapes literàries només us heu de fer amics o amigues de la Biblioteca de Vilanova del Camí al seu Facebook.
Article 539 – J. M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova