LLUÍS LLACH, DEBUT LITERARI
Barcelona / avançament
El cantautor català s’estrenarà properament en el camp literari i ho farà amb la publicació d’una primera novel.la sota el segell Empúries, del Grup 62. 
En els darrers anys i després de la seva retirada dels escenaris, Llach, a part de dedicar el seu temps a les seves vinyes, al Celler Vall Llach de Porrera, també ha estat treballant en aquest que serà la seva primera aportació al món editorial. Per ara no hi ha més detalls sobre argument, títol i data de publicació.

Lluís Llach que ha publicat prop d’una trentena de discos en els 40 anys de carrera professional, es va retirar el març del 2007 amb dos concerts a Verges. Posteriorment ha realitzat dues incursions més en l’apartat musical. Una de les quals ha estat per tancar la manifestació a favor de TV3 és pogués veure al País Valencià. També ha compost la música per a un espectacle a Lluís Danés i ha dirigit la processó de Verges.

“L’ART DE VIURE”, NOU LLIBRE DE GASPAR HERNÀNDEZ
Barcelona / Novetat editorial
El director el programa de Catalunya Ràdio “L’ofici de viure”, Gaspar Hernàndez, i autor de l’èxit editorial amb “El silenci”, publica “L’art de viure” (Columna), una repassada de les grans sentències de la literatura universal d’escriptors, psicòlegs, filòsofs i teòlegs de tots els temps i nacionalitats molt diferents, per exemple des d’Ovidi passant per Confuci, incloent també Groucho Marx.

CARME RIERA RECULL LES MILLORS “CANÇONS DE BRESSOL”
Barcelona / Novetat editorial
Publicat per Edicions 62, l’escriptora Carme Riera, presenta aquest recull de les millors cançons de bressol en un sol volum. L’obra recull una àmplia selecció de cançons de tots els temps, des d’anònims que vénen d’antic fins a peces contemporànies escrites i degudament signades per escriptors joves. El llibre és complementa amb un CD amb cançons interpretades per Mirna Vilasís i Xavi Múrcia, membres del grup Samfaina de Colors.

EDICIONS DE 1984 PRESENTA “EN EL COR DE LA NIT” EN FORMAT BUTXACA
Barcelona / Novetat editorial / Llibre de butxaca
L’editorial barcelonina publica aquesta obra del professor de psiquiatria a Stanford, Irvin D. Yalom, autor d’una desena de llibres de ficció i no-ficció, i deixa de ser inèdit en català gràcies a la publicació d’aquest relat escrit a mitges amb un supervivent de l’Holocaust, Robert L. Brent, titulat “En el cor de la nit”. Traducció de Laura Baena i Garcia.

ISABEL COIXET, DEL CINEMA ALS LLIBRES
Barcelona / Novetat editorial
L’editorial Columna posa en circulació “Algú hauria de prohibir els diumenges a la tarda”, una selecció d’articles de la directora de cinema, Isabel Coixet. Aquests article han estat publicats en el dominical d’El Periódico de Catalunya des de finals del 2010 i principis del 2011, dins de la seva secció “Mi hermosa lavandería”. La cinc vegades guardonada amb el Goya, parla en aquests articles de temes tant diversos com el cinema, llibres, fotografia, art i reflexions sobre l’actualitat social, decadència de les graelles televisives i altres aspectes de la vida quotidiana. La versió en castellà és publicada per l’editorial El Aleph. 

Font: Agències / Ara.cat / 324.cat / Web oficial Lluís Llach
Article 542 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova