LES VENDES DE LLIBRES CAUEN UN 16% EN ELS ÚLTIMS DOS ANYS
Barcelona / font: Ara.cat
El Gremi de Llibreters de Catalunya ha fet públic les dades que confirmen la reducció del consum en el sector del llibre. 
D’aquesta manera, les vendes han caigut un 16% en els darrers dos anys, així ho ha explicat el president de l’entitat, Antoni Daura, durant la presentació del Congrés de Llibreters en Llengua Catalana que se celebrarà al febrer del 2012 a Tarragona. 
Daura ha afegit que cal seguir treballant per mirar d’adaptar-se a la irrupció del llibre digital, tot i que no representa ni un 1% del negoci. 
L”APM'” DE TV3 PRESENTA VERSIÓ LLIBRE
Barcelona / Ara Llibres
Surt al mercat la venda del llibre “APM? El circ de la tele”, volum editat per Ara Llibres i TV3. 
Dos dels guionistes de l’equip de producció de l’exitòs programa de la televisió catalana, Guillem Sans i Fran Doménech, son autors d’aquest volum que recull les millors frases que han sortit al llarg de la història del programa. 
Amb pròleg d’Antoni Bassas, compta a més amb les millors imatges que s’han vist en aquesta cita indispensable de les graelles televisives i que té una mitjana setmanal de prop els 600.000 espectadors, superant en algunes edicions el 20% de share. Afegirem a més, que el llibre ve acompanyat d’una samarreta. 
JK ROWLING SE SENT PERSEGUIDA PER LA PREMSA
Regne Unit / Font: BBC Mundo
La prolifica autora de les novel.les de Harry Potter, també ha estat víctima de la persecució de la premsa del cor al Regne Unit, fins haver de canviar de domicili després que la premsa fotografiés i publiqués el nom i número del carrer en què vivia a Escòcia. 
Aquestes declaracions les ha realitzat davant de la Comissió Leveson, que investiga els estàndards ètics de la premsa britànica. 
Font: Ara.cat / Ara Llibres / BBC Mundo
Article 544 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova