AMAZON FARÀ UN “IMPORTANT ANUNCI”
LA MULTINACIONAL HA INFORMAT QUE L’1 DE DESEMBRE OBRE LA SEVA BOTIGA DE LLIBRES ELECTRÒNICS KINDLE A L’ESTAT ESPANYOL
BARCELONA 
Primer va ser el seu portal de venda de multiproductes culturals, entre ells, llibres en versió paper. I ara, probablement posarà en marxa el llançament dels seus llibres electrònics. 
La data escollida per la multinacional per aquest anunci serà aquest primer de desembre de 2011. El que no se sap és quants llibres i de quantes editorials estaran disponible en el catàleg a partir d’aquesta data, encara que sí que seran tots els que van començar a carregar-se abans del 15 de novembre. Estarem pendents d’aquest anunci “important”. 
JOSÉ LUIS SAMPEDRO, NOU PREMIO NACIONAL DE LES LLETRES 2011
RECONEIXEMENT A TOTA UNA TRAJECTÒRIA 
Madrid 
l’escriptor, economista i acadèmic nascut a Barcelona l’any 1917, ha estat guardonat amb el Premio Nacional de les lletres que concedeix anualment el Ministeri de Cultura. 
Aquest premi, el segon més prestigiós després del Cervantes, esta dotat amb 40.000 euros i reconeix la llarga trajectòria de l’escriptor. Entre la seva producció literària destaquen títols com “Octubre, octubre” (1981), l’autobiografia “La escritura necesaria” (1996) i les memòries “Escribir es vivir” (2005), a part d’una extensa obra en el camp econòmic.
Font: El Periódico de Catalunya / Ara.cat
Article 546 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova