LECTORS-PARTICIPANTS
RÀDIO NOVA / VILANOVA DEL CAMÍ (Anoia)
El nostre objectiu s’ha complert: combinar la lectura conjunta d’un llibre i poder comentar i debatre sobre el mateix en un estudi de ràdio amb la presència del seu  l’autor/a. Aquest dilluns 12 de desembre s’ha emès la tercera edició del CLUB DE LECTURA-VOLS LLEGIR?, on s’ha comentat i fet debat envers al quart llibre de l’escriptora igualadina, Teresa Roig: “El blog de Lola Pons”, publicat per Columna. 
5 lectors-participants, amb la presència de la pròpia Teresa Roig, han opinat sobre la seva obra, han comentat fets sobre el seu argument, han establert debat i alhora també han pogut realitzar preguntes envers al llibre, a la seva autora. 
Han estat els nostres convidats: Eva Copoví, Cristina Llobet, Duvi López, Adela Ortega i Pep Valls. Tots ells provinents de diversos punts de la comarca de l’Anoia com: Vilanova del Camí, La Torre de Claramunt i Igualada. A tots ells, a Teresa Roig i als nostres companys de la ràdio, volem agrair la participació i col.laboració per a la realització d’aquest programa, que ara mateix podeu escoltar en aquest mateix article. 

Ir a descargar

Els autors igualadins, Pep Elias, Susanna Carpi i Teresa Roig, han estat els protagonistes, junt amb les seves respectives noves obres literàries, de les tres edicions del CLUB DE LECTURA-VOLS LLEGIR?, que segur té el camí obert per una propera edició, ben aviat. Serà en aquest 2012. 
Editor: Josep Maria Solé
Vols llegir? – Ràdio Nova