COMUNICACIÓ
VILANOVA DEL CAMÍ / ANOIA

Les persones que fan possible cada tarda, la programació de Ràdio Nova en la franja vespre han rebut la felicitació de l’Ajuntament de Vilanova del Camí per la seva col•laboració. A les portes de les festes nadalenques i a poc dies de finalitzar l’any, l’alcalde Joan Vich, en nom del consistori, s’ha reunit amb el personal de l’emissora municipal per agrair-li la dedicació i la il•lusió que posen cada dia en aquest servei de comunicació, que té un marcat caràcter vocacional.
Una vintena de persones, que estan fora de la plantilla de l’ens local i per tant no reben cap remuneració econòmica, fan possible que la ràdio de Vilanova del Camí s’ompli de contingut totes les tardes, amb espais molt diversos.
En la trobada amb els col•laboradors de Ràdio Nova, l’alcalde Joan Vich va recordar l’origen de l’emissora, tot servint d’escola radiofònica, i la seva vocació de servei; una filosofia que es manté gràcies a les aportacions voluntàries de totes aquestes persones que juntament amb el personal que l’Ajuntament té en plantilla en el servei de Comunicació, formen un equip semi professional, va dir Vich, molt competent. Segons va dir l’alcalde, la intenció és mantenir aquest servei viu, tot i que també va aclarir que l’actual context econòmic no permet fer inversions en els mitjans tècnics i humans de què actualment disposa l’Ajuntament.
D’altra banda, dos dels col•laboradors més veterans, Josep Maria Solé i Aitor Bernal, també van voler expressar a l’alcalde la satisfacció de poder fer ràdio, malgrat les hores de dedicació que també suposa aquesta afició, i van assenyalar que l’ús de les noves tecnologies ha suposat un pas endavant en l’emissora local i en la difusió dels seus programes.
Cada dia, a partir de les 7 de la tarda, aquestes persones amigues i amants de la ràdio, la gran majoria joves, enriqueixen la programació. Els joves de Fora de joc, que aquest any han estrenat programa esportiu, Fran Pérez, Adrià Perea i Josué Romero; Josep Maria Solé i el seu prestatge de llibres del Vols llegir?; Joana Garrido amb La capsa dels contes; Felip Carles amb el programa de música en català Set Penques; Ismael Galván, Sergio Gómez i Dolores Gandía amb els Espontanis; Aitor Bernal i els col•laboradors del seu programa, el De què parlem?, les joves Estela, Marta, Iris i Laura, que es proposen un Quatriòleg en defensa dels animals, el meteoròleg Albert Borràs, i l’Adrià Lorca i la Cristina Fernàndez, que aporten les entrevistes musicals al programa; Cristina González, Fran Pérez i Sergio Fernández amb el programa juvenil Incógnita; Javier Pérez Vico amb el +QCine, i Laura Vivancos amb els misteris i les ciències ocultes d’Arkanum. Tots plegats, juntament a una bona colla de col•laboradors del Supernova 2.0 com Pau Duran, David Obiols o Carlos Plaza. Tots, com dèiem, formen part activa de Ràdio Nova.
Font: Serveis Informatius de Ràdio Nova
Article 558 – “Vols llegir?” – Ràdio Nova