ACTUALITAT
BARCELONA / PRESENTACIÓ PLA NACIONAL DE LECTURA
La conselleria està ben decidida: “La lectura ha de ser un dels nostres objectius de cultura i país”. Declaracions de bones intencions i d’objectius proposats pel conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell, en la presentació del nou Pla Nacional de Lectura per als propers quatre anys. Millorar els índexs de lectura, consolidar i enfortir el sector del llibre i potenciar el llibre digital, son algunes de les propostes de la política cultural del departament  català.
A partir d’aquest nou any 2012 i fins el 2016, la conselleria de Cultura té com a fita l’impuls de la lectura a través de l’eslògan: “100% lectors”. Impulsar la lectura en l’àmbit educatiu, l’enfortiment del sector editorial i del sector llibreter, la major visibilitat de la figura de l’autor i l’augment de la presència del llibre en tots els seus formats.
Què n’opineu? (feu servir els nostres espais a la xarxa social i també l’apartat de comentaris d’aquest article)
Article/post 560 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova