FORMACIÓ LITERÀRIA
VOLS LLEGIR? / IGUALADA
El periodista, escriptor i normalitzador lingüístic, l’igualadí Pep Elias, convoca a través del seu bloc personal “L’escrividor”, a participar en la convocatòria d’un nou curs d’escriptura creativa, un recurs pràctic per a totes aquelles persones a qui els agrada escriure i volen aprendre noves eines per desenvolupar la creativitat.
A tots els interessats, les classes és realitzaran els divendres, de dos quarts de vuit a les nou del vespre, al Centre Cívic de Fàtima d’Igualada (Anoia). La data d’inici del curs serà el 17 de febrer i duraran set setmanes. Les inscripcions es poden fer a partir del dia 17 de gener. 
Clicant aquest enllaç, us adrecem a la pàgina web de l’Ajuntament d’Igualada, on hi trobareu el programa de les activitats diverses dels equipaments cívics, des del mes de febrer a juny d’aquest 2012, inclòs aquest curs d’escriptura creativa. 
Article/post 564 – J.M. Solé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova