GAUDIM AMB CONTES – ELS PETITS SECRETS DE NA MARIA de Jordi Gutiérrez Jané

Jordi Gutiérrez Jané és psicòleg i contista menorquí, autor de diversos blocs, i representa aquell col.lectiu d’autors que han invertit el seu temps i diners personals per publicar el seu llibre. En aquest cas, es tracta de la seva primera aportació literària, titulada:  “Gaudim amb contes – Els petits secrets de Na Maria”, un recull de contes que tots els diumenges des de fa 6 anys ha anat publicant al Diari de Menorca. El personatge central és Na Maria, mestra d’educació infantil i dona màgica connectada a la saviesa ancestral de l’Univers, a través d’una muntanya màgica, que li dóna força i la inspiració que a partir d’una història, conte o llegenda, ajuda a qui necessita llum i consol.

L’objectiu d’aquest llibre és desenvolupar els principis de la Psicologia Positiva i la Intel.ligència Emocional d’una manera amena, agradable, divertida, fàcil de llegir i sobretot, aplicable al nostre dia a dia, a través de situacions i problemàtiques en les que potser tu mateix t’has implicat. I es proposa un canvi de perspectiva, d’actitud possible i real, simplement acceptant el repte vital de SER FELIÇ i gaudir intensament de la vida. És l’únic requisit que necessites per treure el màxim profit d’aquest llibre. 
“Gaudim amb contes – Els petits secrets de Na Maria” conté un total de 30 relats/contes, i ja és a la venda al preu de 12 euros. Podeu fer comanda i rebre’l per correu postal certificat. Prèviament podeu fer ingrés de l’import del llibre al número de compte: 2013-0732-89-0200698065 de CatalunyaCaixa. Les despeses d’enviament ja estan incloses en el preu. L’autor us el proposa per regalar aquestes festes amb dedicatòria personalitzada.
Per a més informació us oferim el correu electrònic personal de l’auto: Jordi Gutiérrez Jané –  jordigutierrezjane@gmail.com

Font: Jordi Gutiérrez Jané – 
Article/post 569 – JMSolé – “Vols llegir?” – Ràdio Nova