DESNUDANDO A GOOGLE d’Alejandro Suárez Sánchez-Ocaña
A les pàgines d’aquesta novetat editorial, el seu autor revela cada un dels secrets que el cercador més destacat de la xarxa, Google, no vol que sapiguem: com i amb quines eines domina el mercat publicitari mundial, la lletra petita que s’amaga darrere de serveis com Google Books, Youtube o Street View, com opera de manera opaca des de paradisos fiscals, les seves pràctiques monopolistes contra la competència, quins beneficis obté de totes les aplicacions que ofereix de forma suposadament gratuïta o quins acords va arribar amb el govern xinès per poder operar al seu territori, entre d’altres reveladores evidències. 
En aquest llibre descobriràs les realitats que aquest servidor intenta mantenir ocultes i coneixeràs millor algunes de les tàctiques, sorprenents i agressives, d’una empresa que, possiblement, ja ho sap tot sobre tu. Així mateix, després de la seva lectura, seràs capaç de contestar a preguntes com ara: durant quant de temps manté les teves dades i què fa amb ells?, O bé, com pagues els serveis que, en teoria, uses gratuïtament?. 
L’AUTOR
Alejandro Suárez Sánchez-Ocaña és inversor, emprenedor i empresari del sector de les noves tecnologies. Vicepresident de AIEI, l’Associació d’Inversos i Emprenedors d’Internet, director executiu de Grup Publispain i de la Xarxa de Blocs d’Oci Network i de Lazer Xarxa de Blocs al Brasil. president de Inversora Foley i conseller i soci fundador de Yes.fm, entre d’altres empreses. Articulista en diversos mitjans de comunicació com Cinco Días, La Gaceta de los Negocios i Diario de Navarra. Blocaire a El Mundo (“Hay un gurú en mi sopa”), i “Sumando ideas” a l’El Economista, a més de conferenciant . 
El 2010 va publicar el llibre “Ha llegado la hora de montar tu empresa” (Deusto), un manual de referència sobre emprenedoria del qual s’han editat sis edicions i que s’ha convertit en referència obligada per a aquelles persones que vulguin crear la seva pròpia empresa. 

Desnudando a Google from Alejandro Suárez on Vimeo.

Font: Editorial Deusto /Pàgina web personal: Alejandro Suàrez-Ocaña
Article/post 573 – JMSolé – Vols llegir? – Ràdio Nova