Avui no podrem oferir-vos el programa literari Vols llegir? Per motius de salut, Josep Maria Solé no podrà acompanyar-nos aquest vespre, després del programa esportiu Fora de joc.
Esperem que dilluns vinent s’hagi recuperat per poder presentar-nos, tal i com tenia previst, les novetats editorials de crims.cat, la primera col•lecció de novel•la negra catalana. També ens emplaça de cara a la setmana que ve a escoltar l’entrevista a Isabel Casas de la Llibreria Llegim? Amb les novetats editorials del 2012 i el I Congrés de Llibreters de Catalunya.
Si voleu saber-ne més no dubteu a visitar el bloc del programa a Internet.http://volsllegir.blogspot.com/ una pàgina on trobareu notícies sobre llibres, entrevistes, concursos literaris i tot el contingut informatiu del programa radiofònic Vols llegir? També podreu accedir a l’arxiu podcast dels programes emesos aquesta temporada al 107.7 de l’FM.
Serveis Informatius / Ràdio Nova