ACTUALITAT
VLLG? / EXPORTACIÓ LITERÀRIA
L’aventura que l’escriptor i periodista manresà, Marc Serena, va reflectir a les pàgines del seu llibre titulat “La volta dels 25”, amb l’experiència del seu any sabàtic visitant fins a un total de 25 països, per entrevistar a 25 joves de diversa condició social, serà traduïda al xinès i coreà per ser publicat en aquests països asiàtics. 
Quan l’any 2009, Marc Serena, va complir els 25 anys, va decidir fer la volta al món motivat pel plaer de viatjar i, alhora, per les ganes de poder expressar en un bloc personal com viuen la seva vida els 25 joves entrevistats dels diversos països visitats. Posteriorment, a principis del 2011, l’editorial La Magrana va publicar la versió en català i més tard, Ediciones B va presentar la versió en castellà. Ambdues edicions a l’esquena, i que ja van per la segona edició,  el llibre “La volta dels 25”, fa un pas endavant amb la seva publicació a la Xina, Hong Kong, Macau, Taiwan i també a Corea del Sud. A destacar que la prestigiosa editorial xinesa Hangzhou MatrixBook, posarà a la venda més de trenta mil exemplars en paper i simultàniament, es publicarà la versió digital. 
Marc Serena explica en el seu bloc personal, que tot això ha estat gràcies a la bona feina de les noies de l’editorial, que desprès de la Fira de Frankfurt van arribar a tancar contractes per traduir la seva obra en xinès simplificat, xinès tradicional i coreà. Recordem que el seu autor va ser convidat pel programa de ràdio del “Vols llegir?” la temporada passada, en concret el 7 de març de 2011, per presentar-nos el seu llibre i explicar-nos alhora, com va anar l’experiència del seu viatge. En aquest article/post us oferim la possibilitat d’escoltar aquesta entrevista:

Article 578 – JMSolé – Vols llegir? – Ràdio Nova