ACTUALITAT
VLLG? / ACTUALITZACIÓ 28.02.2012 / INCLOU ÀUDIO-ENTREVISTA
Sentiment, sàtira, ironia, comèdia…, aquests son alguns dels continguts de la nova novel.la de l’escriptora mediàtica, Empar Moliner. 
A més, l’autora estrena nova editorial desprès de gairebé una dècada a Quaderns Crema. La seva nova casa serà a partir d’ara l’editorial Columna. “La col.laboradora” és el títol triat per Moliner per presentar-nos a la seva protagonista, una “negra” en el món editorial, una escriptora que treballa a l’ombra per a un altre escriptor/a. El llibre va sortir a la venda el 23 de febrer de 2012. D’altra banda, el dilluns dia 27 de febrer, Empar Moliner va ser entrevistada en el programa de ràdio “VOLS LLEGIR?” de Ràdio Nova:L’ARGUMENT
El relat presenta a una dona, separada i amb un una filla, que treballa com a escriptora a l’ombra, i dibuixa en el seu argument una trama amb personatges molt ben trenats que il.lustren una editorial. Un llibres amb múltiples registres i diversos fils argumentals, narrat amb l’estil propi d’Empar Moliner. 

L’AUTORA
Empar Moliner, nascuda a Santa Eulàlia de Ronçana, Barcelona, és periodista i escriptora. Col.laboradora habituals de diversos mitjans de comunicació, darrerament podem llegir a diari la seva col.lumna a la contraportada del diari ARA, titulada “Tovallons negres”. Pel que fa el seu treball literari, el seu debut literari va  ser amb l’obra,  “Feli, esthéticienne”, que li va valer el Premi Josep Pla de l’any 2000. Posteriorment va publicar el recull de contes “T’estimo si he begut” (2004), “”Busco senyor per amistat i el que sorgeixi” (2005), i “Desitja guardar els canvis?” (2006).

Font: Editorial Columna

Article 585 – JM. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova