HOMES D’HONOR de Xavier Bosch
Nova aventura literària del periodista i també escriptor, Xavier Bosch, que el 2009 va ser proclamat Premi Sant Jordi de Novel.la amb la seva obra titulada, “Se sabrà tot”, creant el  seu personatge Dani Santana, també periodista, i que ara torna de nou per protagonitzar aquesta narració publicada per Columna amb un total de 320 pàgines. També disponible en la seva versio digital. Periodisme d’investigació, poder, intriga, corrupció, sexe clandestí i acció en un sol volum.
ARGUMENT
Dani Santana, deslliurat de la direcció del diari Crònica, ara condueix un programa d’investigació i d’entrevistes a la televisió. Fugint d’uns problemes, se’n troba uns de nous. Tuzza Talese, una siciliana temperamental que ha destapat els secrets de la Cosa Nostra, acudeix al seu programa i li capgira la vida. Un testimoni de l’incendi del Liceu s’adreça al periodista amb una revelació incòmoda, lluny de la versió oficial. 
Per si no en tingués prou, el programa descobreix que l’heroi indiscutible del país, el pare de l’alcalde de Barcelona, no ho va explicar tot sobre el seu exili. 
L’AUTOR
Xavier Bosch, nascut a Barcelona l’any 1967, és periodista. Actualment presenta i dirigeix el programa Àgora a TV3. Catalunya Ràdio, RAC1, el diari Avui, han escenari de la seva trajectòria en el camp periodístic i en diverses facetes com a redactor, creador i realitzador de diversos programes radiofònics, càrrecs de direcció de premsa escrita i columnista expert en temes diversos, destacant principalment  en el camp esportiu. 
Com escriptor, va debutar l’any 1992 amb narrativa breu amb l’obra “Jo, el simolses” (La Magrana). El 1996 va publicar junt amb l’actriu Lloll Bertran i el periodista, Antoni Bassas, “Estimat diari” (La Magrana). També amb la mateixa editorial, va publicar el 1998, “Vicis domèstics”.
El 1994 va publicar la seva primera novel.la, “La màgia dels reis” (Columna) i el 2009, “Se sabrà tot” (Columna), amb la que va ser guardonat amb el Premi Sant Jordi de Novel.la. 
PRIMER CAPÍTOL
Us oferim la possibilitat de llegir el primer capítol d’aquest novetat editorial, clicant aquest enllaç. 
Font: Editorial Columna / Viquipèdia
Article/post 589 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova