CASATS CONTRA SOLTERS d’Alfred Picó
El periodista, escriptor i docent dins del camp de la comunicació, Alfred Picó, ens presenta una hilarant comèdia sobre el món de la parella, i establint l’etern dilema entre el matrimoni i la solteria. Per què…, en qui equip jugaries, o jugues?
L’ARGUMENT
Ponce és un solter daurat, i el seu amic Jesús porta tota la vida casat amb la mateixa dona. Una nit de records de joventut i més alcohol del compte, decideixen rememorar el partit Casats contra Solters que van disputar 20 anys enrere. Els Solters van guanyar per un humiliant 12 a 1. Jesús, en una defensa apassionada de la parella estable -compromis, fidelitat, confiança-, decideix organitzar el partit de la revenja. Una victòria dels casats seria un cop d’efecte per la seva causa.
La complexa organització d’aquest partit fa que els protagonistes de la novel.la que us presentem es qüestionin el seu concepte sobre el compromís i s’adonin que no vivien en mons tan antagònics. 
“Casats contra Solters. I tu, amb quin equip jugaràs?”, es publicat per Columna i disposa d’un total de 264 pàgines.
L’AUTOR
Alfred Picó Sentelles, es periodista especialitzat en cultura. Ha escrit més de 500 articles i columnes d’opinió a El Periódico de Catalunya, i ha presentat seccions i programes a Ràdio 4 (RNE), RAC1, RAC105 i COM Ràdio. També ha fet crítica de cinema i literatura al Canal 33 i City Tv (Grup Godó). Professor de comunicació, va debutar amb la novel.la “Blai Grana” l’any 1999. Posteriorment ha publicat “Sí, sí, sí. Hem guanyat a París” (2006), i l’assaig titulat “Tot el que necessesites és amor”. 
Article/post 589 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova