EL PES DESITJAT EN 11 PASSOS de Joan Majó i Merino
Si els mètodes per aconseguir reduir pes popularitzats pel francès Pierre Dukan, han triomfat des del seu país, França, arreu del món i també a casa nostra, aquesta proposta de lectura s’ha situat en només dues setmanes des de la seva publicació, en el número 1 de vendes en l’apartat de no-ficció. 
El seu autor, Joan Majó i Merino, és diplomat en Dietètica i Nutrició Humana per la Universitat de Barcelona. Té consultoria privada en diferents centres i la seva missió sempre ha estat la d’ensenyar als pacients a retrobar el seu pes desitjat. Ara debuta, literàriament parlant, amb aquesta proposta editada per Cossetània Edicions. Llibre que disposa d’un total de 120 pàgines. 
Desprès de tants intents fallits amb prometedores fórmules màgiques, tens un sentiment de frustació que, a més a més, ha afectat la teva autoconfiança. L’única possibilitat que tenim d’aconseguir triomfar en la nostra missió és portar a terme un canvi d’hàbits.
Hem de perdre per saludablement, d’una forma que sigui viable amb la nostra vida, la feina, els horaris i les obligacions. Hem de perdre per sense passar-ho malament, ni passar gana, ni menjar cada dia allò que no ens agrada, ni dependre d’una càpsula o algun beuratge.Hem de perdre pes d’una manera còmoda, sense complicacions, sense que ens diguin cada dia el que hem de menjar i, el més important, hem de perdre pes per no tornar-lo a recuperar mai més. 
En el mateix llibre trobarem la motivació que ens farà fàcil el canvi d’hàbits, fruit de l’experiència d’un dietista que ens ajudarà a agafar el domini del propi cos. Un mètode fàcil de seguir perquè s’adapta a les nostres formes de vida. Una proposta global d’estil de vida saludable. Un camí per fer el salt definitiu cap a la salut!
Article/post 599 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova