ACTUALITAT
VLLG? / CAPELLADES / ANOIA

Per a l’escriptor capelladí aquest 2012 es presenta de nou ben productiu, amb diverses publicacions de diferent format.
Fa unes setmanes va publicar els microcontes “Qui dia pansa, joventut empeny” i “A misses dites” dins l’antologia titulada SECRETS. Revista de creació literària, editada per l’Associació de Relataires en Català a partir dels textos brevíssims seleccionats en el premi convocat per aquesta entitat.
D’altra banda, a finals de febrer d’aquest 2012 es va presentar a Tremp el llibre Resurrecció i altres narracions (Pages Editors, 2012), que recull el conte guanyador i finalistes del Premi Vent de Port 2011, entre els quals es troba la narració “Fages, l’aprenent”, un relat històric de Pinyol ambientat en un molí paperer capelladí del segle XVIII.
A més, l’escriptor de Capellades també ha participat en una altra antologia narrativa de la Catalunya Central amb el conte “L’estanquera del port”, que es publicarà el mes vinent i per últim és a punt de donar a conèixer el que serà el seu dotzè llibre narratiu, un recull d’onze contes prologats per l’escriptor Joaquim Carbó que, pels volts de sant Jordi, presentarà, entre d’altres llocs a Igualada, Vilafranca del Penedès, Barcelona, Sabadell i Capellades.

Article/post 601 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova