ENTRE ELS LECTORS I JO de Josep Maria Espinàs
Un excel.lent carrera literària amb més de 80 títols i prestigiós columnista de premsa diària des de fa 35 anys, avalen la trajectòria d’uns dels escriptors més estimats del país. Josep Maria Espinàs celebra el 7 de març el seu 85è aniversari. 
Coincideix aquest fet amb la publicació del seu nou llibre amb una selecció de les cartes dels lectors que ha rebut al llarg de tants anys. “Entre els lectors i jo”, publicat per La Campana, ens presenta tot tipus d’arguments en aquestes cartes. Des de les doloroses i pintoresques, i moltes cartes sorprenen pel seu contingut. 
Espinàs les respon ara en aquestes pàgines d’aquesta novetat editorial, amb un plantejament gens convencional. L’autor utilitza una llibertat absoluta per comentar i replicar, i partint de cada carta redacta un text inèdit. 
Des d’aquest espai vagi per endavant la nostra més cordial felicitació a Josep Maria Espinàs. 
Article/post 602 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova