ACTUALITAT
VLLG? / BIBLIOTEQUES / ANOIA

L’escriptor Jordi Puntí, autor de la reeixida novel.la Maletes perdudes, serà a la Biblioteca Central d’Igualada per trobar-se amb els membres de tots els clubs de lectura de les biblioteques anoienques. La trobada tindrà lloc el dijous, 15 de març, a les 7 de la tarda, i s’emmarca dins del cicle El club del llibre, que organitza la Diputació de Barcelona per posar a l’abast dels lectors autors contemporanis.
D’aquesta manera, lectors i lectores tindran una bona oportunitat per compartir amb aquest autor inquietuds i reflexions a l’entorn de la seva obra i del fet literari en general. El moderador del Club de lectura de la Biblioteca Central d’Igualada, Jaume Farrés, serà l’encarregat de conduir la vetllada.
Jordi Puntí ha publicat tres llibres de narracions: Pell d’armadillo (1998), Animals tristos (2002) i Set dies al vaixell de l’amor (2005), amb dibuixos de Mariscal. El director Ventura Pons va adaptar les seves narracions a la pel.lícula Animals ferits. També és autor de Maletes perdudes (2010), novel.la guanyadora del Premi Llibreter, Amat-Piniella 2011, Lletra d’Or i Premi Nacional de la Crítica. Precisament aquest títol va ser el més sol.licitat en préstec pels usuaris de la biblioteca igualadina durant el passat any 2011. D’altra banda,  el seu darrer llibre és Els castellans (2011), que recull una sèrie d’articles sobre la immigració espanyola als anys 70 i memòria personal de l’autor en un poble industrial català. 
L’escriptora nord-americana Siri Hustvedt va ser l’encarregada d’encetar el cicle de xerrades d’El club del llibre el mes de novembre de 2011,  a la Biblioteca del Prat de Llobregat. En aquella trobada ja hi van participar els membres dels diversos clubs de lectura de la Biblioteca Central d’Igualada, que forma part de l’Institut Municipal de Cultura.
Font: 
Institut Municipal de Cultura/Biblioteca Central d’Igualada/Biblioteca de Vilanova del camÍ
Article/post 606 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova