ACTUALITAT
VLLG? / CLUB DE LECTURA / RÀDIO NOVA

L’espai literari de Ràdio Nova, Vols llegir? està preparant una nova edició del Club de lectura – Vllg? específicament adaptat al mitjà radiofònic. L’editor i presentador de l’espai, Josep Maria Solé ha triat juntament amb la Biblioteca de Vilanova del Camí, per al nou lliurament d’aquest programa especial la novel•la El abrazo náufrago de la periodista i escriptora anoienca, Mireia Rubio, també responsable dels serveis informatius de Ràdio Nova
El nou club radiofònic s’emetrà coincidint amb la celebració de la Diada de  Sant Jordi, el dilluns 23 d’abril.
EL ABRAZO NÁUFRAGO de Mireia Rubio
L’obra, publicada l’any 2007, explica la història de la Clara, una jove vídua amb una filla molt petita, que decideix deixar la seva vida a Barcelona i tornar a la terra de la seva infantesa, Astúries, i més concretament a la població fictícia de Ranamanca. L’autora la defineix com una història de cicles, d’existències que s’acaben o que es transformen.
Fins el moment, tres escriptors anoiencs han estat protagonistes d’aquesta iniciativa que compta amb la col•laboració de la Biblioteca de Vilanova del Camí. Han estat: Pep Elias, Susanna Carpi i Teresa Roig
Les dues primeres edicions del Club de lectura-Vllg?, amb les obres dels autors Pep Elias i Susanna Carpi, es van emetre la temporada passada. L’espai dedicat a Teresa Roig, amb el seu llibre: “El blog de Lola Pons” es va difondre el desembre de 2011, en l’actual temporada d’emissió del programa literari de l’emissora vilanovina. 
PARTICIPACIÓ
La convocatòria per participar en aquest espai és obert a tothom. Només cal enviar una petició a través dels diversos canals de contacte amb el programa: volsllegir@radionova.cat i enviar també un missatge a través dels espais que disposa a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Google+. La petició també es pot formalitzar a la mateixa Biblioteca de Vilanova del Camí, en el seu taulell de préstecs, o bé contactant telefònicament al 93 803 50 14, o bé enviant un missatge al seu correu electrònic: b.vilanoda@diba.cat
Un cop rebuda la petició es farà lliurament al lector-participant d’un exemplar del llibre proposat per aquest Club de lectura-Vllg? en préstec. I posteriorment, assistir en directe a l’emissió del programa a Ràdio Nova, el dilluns dia 23 d’abril, amb la sessió de comentari i debat envers al llibre El Abrazo Naúfrago, amb la presència de la seva pròpia autora, Mireia Rubio.

ÀUDIO-ENTREVISTA
El programa de ràdio VOLS LLEGIR? va entrevistar a Mireia Rubio, autora d’El abrazo náufrago, llibre escollit per aquesta quarta edició del Club de lectura, en la seva emissió del dilluns 12 de març:

<

Article/post 609 – Vols llegir? – Ràdio Nova