REC-RELATOS PARA ENSANCHAR COSTILLAS de Josep Capsir “Capi”
VLLG? / COMÉDIA / NOUS ESCRIPTORS
Toca riure. Els temps que estem vivint, justifica perfectament poder trobar un espai, per mínim que sigui, per poder fer un somriure tot llegint. Aquesta novetat editorial, on el propi autor s’ha implicat molt directament a finançar-se l’edició d’aquest el seu llibre, juntament amb l’editorial que també hi ha participat (Gerüst Creaciones), té la clara intenció de fer-nos passar una bona estona amb la seva lectura. 
Es tracta d’un conjunt de relats, inspirats en vivències personals i d’altres, que proposen una lectura recreativa d’històries que amb pocs minuts que li dediquem al dia, poden fer-nos que el dia a dia sigui menys feixuc. El seu autor, el barceloní Josep Capsir, representa aquell sector d’escriptors que fan tots els possibles per poder obrir-se camí en aquest món tant difícil, i que tantes “costelles” s’han de tocar, per publicar un llibre. 
Després de molts anys d’escriure en l’anonimat, l’any 2010 va decidir donar un pas endavant i mostrar al món les seves creacions. En aquell mateix any, participa en l’edició del llibre, “El vórtice macabro” amb tres autors, és finalista en diversos certàmens literaris i guanyador en un d’ells. Animat per l’èxit, decideix escriure la seva primera novel.la: “La herencia de Jerusalem”, pendent de ser editada, i crea el bloc “Mi ventana al exterior”, on comença a publicar els relats que posteriorment s’apleguen junts a “REC-Relatos para ensanchar costillas”. El llibre que està disponible, a part de la seva edició en paper, també en digital, es pot adquirir als portals d’Amazon i també d’El Corte Inglés. Properament també a “La casa del libro”.
ENTREVISTA AL VOLS LLEGIR?
Josep Capsir va ser entrevistat en el programa de ràdio VOLS LLEGIR? de Ràdio Nova, el dilluns dia 19 de març de 2012, on entre d’altres coses ens va explicar els continguts d’aquesta novetat editorial, a més de la seva trajectòria com a escriptor novell. 

Font: Pàgina web personal – Josep Capsir / Web oficial del llibre
Article/post 615 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova