CONTES INQUIETANTS de Laura Vivancos
VLLG? / AVANÇAMENT EDITORIAL
Hi ha vida després de la mort? Què hi ha de cert en el Codi da Vinci? Existeix vida intel.ligent a altres planetes? És real la maledicció de Tutankamon? És Dràcula un personatge més històric que literari?
Aquestes i altres qüestions son plantejades totes les setmanes en el programa de Ràdio Nova-Vilanova del Camí (Anoia), titulat: ARKANUM, i que s’emet des de fa sis temporades, concretament els divendres de 20 a 21 hores. 
L’editora i presentadora d’aquest espai és Laura Vivancos. Setmanalment en el seu programa, ens acosta a un món desconegut i enigmàtic. I ara ha arribat el moment de fer el salt literari. Laura Vivancos s’estrena com a escriptora amb la publicació de la seva primera aventura literària: “CONTES INQUIETANTS”, és el seu títol i publica Edicions Oblicuas. La data prevista de la seva venda és als voltants del 23 d’abril, Diada de Sant Jordi. 
L’ARGUMENT
“CONTES INQUIETANTS” és un recull d’històries on es donen fets inexplicables. Allò sobrenatural que s’enllaça amb la vida quotidiana i mostra diferents maneres d’enfrontar-se a allò que ens fa por. Una casa amb un terrible secret, un crim sense resoldre, un sant de dubtosa santedat, una cançó que comunica als difunts amb els vius, una llegenda urbana que es torna real…, així fins a un total de 16 històries diferents.
L’AUTORA
Laura Vivancos va nèixer a Igualada l’any 1983. Des de sempre ha tingut un gran interès en les arts i en els mitjans de comunicació. Per satisfer aquest interès, va estudiar Art Dramàtic a Barcelona i a part, des de fa vuit anys que col.labora amb diferents programes radiofònics. 
Actualment presenta a Ràdio Nova el seu propi programa: ARKANUM, dedicat a les ciències ocultes i que ja porta sis temporades en antena. Amb aquest espai, té l’oportunitat de compartir amb els oients una altra de les seves inquietuds: buscar una explicació a tot allò que ens resulta desconegut. 
ENTREVISTA – VOLS LLEGIR?
El programa literari de Ràdio Nova, va entrevistar en exclusiva a Laura Vivancos, a l’edició 20 de l’espai radiofònic, emesa el dilluns 19 de març de 2012. Us oferim la possibilitat d’escoltar aquesta entrevista en aquest mateix article:

ENTREVISTA A TV VILANOVA 
El programa d’entrevistes de TV Vilanova, FETS I GENT, ha entrevistat a Laura Vivancos amb motiu de la publicació del seu primer llibre, debut literari:


Font: Laura Vivancos / Ediciones Oblicuas

Article/post 617 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova