ACTUALITAT
VLLG? / RÀDIO NOVA

Laura Vivancos, editora i presentadora del programa Arkanum de Ràdio Nova, té una cita especial amb el Sant Jordi 2012 amb motiu de la publicació del seu primer llibre. 
Es tracta de la recopilació de relats Contes Inquietants, publicat per Ediciones Oblícuas; un recull d’històries sobre fets inexplicables. La conductora del programa Arkanum, que s’emet tots els divendres al vespre, a l’emissora municipal de Vilanova del Camí, presentarà la seva obra el dijous 19 d’abril, a les 7 de la tarda, a la sala d’actes del Centre Cívic del Barri La Pau.
Els divendres, de 8 a 9 del vespre, en la freqüència del 107.7 fm, Laura Vivancos ens endinsa en el món dels misteris i les ciències ocultes. Ara, seguint la temàtica del seu programa radiofònic, Vivancos ha escrit i recopilat un conjunt d’històries de ficció si més no “inquietants”, com diu el títol del seu llibre, que tenen en comú fets inexplicables: aparicions, llegendes urbanes, bruixeria…
Un crim sense resoldre, una cançó que comunica els difunts amb els vius, una llegenda urbana que es torna real… Són alguns dels Contes inquietants que recull aquest primer treball literari de Laura Vivancos. Històries on allò sobrenatural s’enllaça amb la vida quotidiana i mostra diferents maneres d’enfrontar-se a la por.
Laura Vivancos
Laura Vivancos ha triat Vilanova del Camí com escenari de llançament de la seva primera obra. El dijous 19 d’abril, farà la presentació del llibre de la mà de l’editorial barcelonina Ediciones Oblicuas i del seu director editorial, Alberto Trinidad. L’acte compta també amb el suport de Ràdio Nova, des del servei de Comunicació de Vilanova del Camí.

Amb 29 anys, aquesta igualadina ha tingut des de sempre un gran interès en les arts i els mitjans de comunicació. Ha estudiat Art Dramàtic a Barcelona i des de fa vuit anys col•labora amb diferents programes radiofònics. A Ràdio Nova, condueix el programa Arkanum des de fa 6 temporades, mentre continua la recerca d’explicacions a tot allò que ens resulta desconegut.
Dilluns passat, un altre dels col•laboradors veterans de Ràdio Nova, Josep Maria Solé, la va entrevistar al programa literari Vols llegir? dins l’espai “Nous escriptors – Nous valors”. Podeu escoltar l’entrevista al portalradionova.cat a l’espai “Ràdio Nova a la carta”, al programa Vols llegir?
Font: Ràdio Nova – Serveis Informatius
Article/post 623 – Vols llegir? – Ràdio Nova