DOS AMANTS COM NOSALTRES de Laura Borràs
-Inclou àudio/entrevista – 
Després d’explicar-nos per què cal seguir llegint els clàssics avui, la professora i col.laboradora en diversos mitjans, Laura Borràs, publica aquesta novetat editorial, en què divulga algunes de les històries d’amor i desamor, l’erotisme, la sexualitat i la seducció més impressionants de la literatura catalana. 
La llegenda del cor menjat, Tirant i Carmesina, Terra Baixa, els amors perduts de Mirall trencat, la memòria dels cossos de Gabriel Ferrater, la bogeria de l’amor de Pere Rovira…, la literatura catalana conté històries d’amor i desamor èpiques i universals, moltes d’elles, apassionants i poc conegudes. Aquest nou llibre de Laura Borràs, publicat per Ara Llibres,  recull i comenta les grans passions de paper que bateguen entre les pàgines de la nostra literatura i que en dibuixen una particular geografia amorosa. Paraules sobre el desig, històries d’amants compulsius, apassionats i agosarats. 
L’AUTORA
Laura Borràs és professora de Teoria de la LIteratura i Literatura Comparada a la Universitat de Barcelona. Dirigeix el màster en Literatura en l’Era Digital de la mateixa universitat i el Grup 62, i també està al capdavant d’Hermeneia, grup de recerca sobre estudis literaris i tecnologies digitals. Col.laboradora a diversos mitjans de comunicació, el seu espai sobre literatura a “Els matins de TV3”, va ser guardonat amb el premi Atlàntida del Gremi d’Editors el 2010.
ENTREVISTA AL VOLS LLEGIR?
Dilluns 14 de maig, Laura Borràs va ser entrevistada en el programa de ràdio del VOLS LLEGIR? amb motiu de la publicació d’aquesta novetat editorial. Col.labora en l’entrevista, el periodista, escriptor i normalitzador lingüístic, Pep Elias. Escolta l’entrevista en aquest mateix article:

Font: Ara Llibres – Laura Borràs (FacebookTwitter)
Article/post 631 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova