ACTUALITAT
VLLG? / SANT JORDI 2012

T’atreveixes a posar l’última frase a un relat de Pere Calders? 
Aquest és el repte que Grup62 et proposa aquest Sant Jordi. A partir d’un breu conte inacabat, Grup62 posa en marxa un concurs via twitter en què cal proposar #elfinalperfecte a partir d’un text que diferents autors llegeixen en un vídeo viral penjat a YouTube (http://youtu.be/IZr8jl6hF_8 ), i on n’obvien el final. Aquest Sant Jordi tothom pot ser escriptor (però només amb 140 caràcters). Es tracta d’una iniciativa innovadora que vol fomentar la participació a través de les xarxes socials.

Tot comença amb un vídeo viral en què diferents autors de Grup62 llegeixen una frase d’un text breu, del qual manca el final. Els autors que han participat en aquest vídeo són: Sebastià Alzamora, Xavier Bosch, David Escamilla, Empar Moliner, Imma Monsó, Rafel Nadal i Jordi Pujol

El text escollit pertany a un relat de Pere Calders:
Un dia, només per provar què passava, amb un esperit arrauxat d’aventura,  vaig travessar un carrer amb el semàfor en vermell. No ho aconsellaria pas a ningú! No tan sols em van atropellar dos vehicles alhora, sinó que vaig haver d’aguantar uns insults d’aquells que deixen tota la família en entredit. Ara, amb la lliçó apresa…

Per participar-hi, cal entrar a www.elfinalperfecte.cat i enviar la proposta per al final d’aquest relat a través de Twitter emprant el hashtag #elfinalperfecte (la proposta ha de ser enviada en un sol tweet). El micrositewww.elfinalperfecte.cat publicarà tots els tweets que incloguin el hashtag #elfinalperfecte.

El jurat, format pels autors, votarà per atorgar tres categories de premis:
1r premi: nou iPad
2n premi: un any de lectura de Grup62
3r premi: un lot de llibres de Grup62

El 20 d’abril es comunicaran els guanyadors en els canals oficials de Facebook i Twitter de Grup62, i també mitjançant les webs www.grup62.cat i www.elfinalperfecte.cat . El lliurament de premis tindrà lloc el 23 d’abril, a l’Espai 62, a la Terrassa de l’Hotel Condes de Barcelona, a les 13:30 hores.

Font: Grup 62
Article/post 633 – Vols llegir? – Ràdio Nova