ACTUALITAT
VLLG? / SANT JORDI 2012
Òmnium Cultural ha donat a conèixer els resultats del sondeig que s’ha realitzat des de mitjans del mes de març a la seva web: santjordi.omnium.cat, on els internautes han pogut votar al seu llibre i autor preferit per aquesta Diada del Llibre d’enguany. Xifra rècord de participació: 3.271 persones. 
Segons aquest sondeig és preveu que el llibre de debut del cantant, Lluis Llach, titulat: “Memòria d’uns ulls pintats”, junt amb els llibres dels autors, Elisabet Pedrosa i Sebastià Alzamora, titulats respectivament: “El meu amor sikh” i “Crims de sang”, siguin els més venuts o regalats aquest Sant Jordi. També és destaca d’aquest sondeig, el llibre de Lluís Caelles i Sergi Vicente, “Fukushima. Crònica d’un tsunami nuclear”. 
RECOMANACIONS “VOLS LLEGIR? I LLEGIM…? LLIBRERIA
Aquest cap de setmana, previ a la Diada de Sant Jordi, aquest bloc publicarà un article/post amb les seves apostes per aquesta Diada. Seran les nostres recomanacions de lectura per aquesta jornada festiva literària. D’altra banda, també inclourem les recomanacions que la col.laboradora del programa de ràdio del VOLS LLEGIR?, Isabel Casas, una de les responsables de la llibreria Llegim…? d’Igualada, va realitzar en l’edició del programa radiofònic, emès el dilluns 16 d’abril.
Article/post 639 – J. M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova