PRESENTACIONS LITERÀRIES
VLLG? / VILANOVA DEL CAMÍ (ANOIA) / SANT JORDI 2012

Vilanova del Camí ha viscut el primer acte en el marc del Sant Jordi 2012. Laura Vivancos ha presentat aquest dijous al Centre Cívic del Barri de la Pau el seu primer recull de relats Contes inquietants. La jove igualadina, conductora del programa Arkanum a Ràdio Nova, acosta al públic fantasmes i neguits, així com fets extraordinaris que sovint semblen llunyans, però que les narracions ens fan més pròxims a la vida quotidiana.
Alberto Trinidad, d’Ediciones Oblicuas va presentar aquesta jove igualadina com una narradora clara i eficaç en l’ús del llenguatge, capaç de combinar la ciència ficció amb el relat gòtic i de terror. També va destacar la valentia de Vivancos i la força dels seus relats.
Amb gran seguretat, Laura Vivancos va confessar davant els assistents la curiositat i interès que li provoquen els temes sobrenaturals; històries que divendres rere divendres comparteix amb els oients del programa Arkanum, a la freqüència del 107.7 FM.
Laura Vivancos presentació llibre (7)
En els seus relats, tal i com va explicar, intenta portar els fets extraordinaris a la vida real i la quotidianitat, tot buscant la manera d’indagar en la por i en la incertesa del que no coneixem.

Durant la presentació, Vivancos va regalar un tast dels seus relats al públic, amb una lectura teatral i molt expressiva, reforçada per la seva formació en Art Dramàtic i la seva experiència radiofònica.
Tant l’autora com el seu editor, Alberto Trinidad, van agrair el suport del servei de Cultura i de Ràdio Novaen la difusió d’aquesta presentació literària.
Dilluns, Laura Vivancos serà també a la fira de Sant Jordi de Vilanova del Camí, a partir de les quatre de la tarda, per signar els exemplars de la seva òpera prima.
Article/post 641 – Vols llegir? – Ràdio Nova