ACTUALITAT

VLLG? / ACTIVITAT PARTICIPATIVA
INCLOU AGENDA D’ACTIVITATS -actualitzat-
Toca escodrinyar, remenar, rebuscar per les lleixes de casa, per entre els mobles…, aquells llibres oblidats que vulgueu transformar en lectures per descobrir i portar-los al CORRALÓ DELS LLIBRES OBLIDATS. La cita serà el dissabte dia 26 de maig.
Com l’any passat, des de les 10 del matí i fins passades les 8 del vespre, tots aquells raconets del corraló del Passatge Capità Galí d’Igualada (Anoia), es convertiran en un gran aparador de llibres vells i usats on s’hi podrà passejar, mirar, intercanviar, llegir, triar i remenar, així com també es podrà comprar-ne de nous a la botiga de la llibreria Llegim?, ubicada al mateix passatge, i organitzadora juntament amb Paranoia Accions d’aquesta activitat literària-festiva. 
Tot aquest intercanvi de llibres entre lectors, i que no suposa cap transacció econòmica, estarà complementada amb un seguit d’activitats programades per l’ocasió: presentacions literàries, recitals de poesia, una exposició, un vermut musical, menús literaris, taller de paper, lectura de contes, etc., totes coronades per un concert de veu i guitarra a la capelleta de la Mara de Déu de Monserrat, que clourà la intensa jornada. 
Els organitzadors: Llegim? LLibreria i Paranoia Accions conviden a tothom a portar els llibres per l’intercanvi a partir del 12 de maig, al passatge Capità Galí 4, on es farà lliurament d’un resguard per tal de fer efectiu l’intercanvi el dia 26. També es podrà fer el lliurament d’exemplars el mateix dia 26, amb el llibre o llibres i fer allà mateix l’intercanvi pels que més us agradin. 
AGENDA D’ACTIVITATS -actualitzat-
Actualitzem el llistat d’activitats que tindran lloc durant tota la jornada del dissabte dia 26 de maig, entorn a la segona edició d’aquest CORRALÓ DELS LLIBRES OBLIDATS. Preneu bona nota:

11:00h – Contacontes. Lloc: Pça de l’Ajuntament. (Vinnart)

11:30h – Concurs de “Microrelats” podeu trobar les bases al blog de Paranoia accions i a la pagina del facebook del Corraló. Lloc: Capella de la Mare de Déu de Montserrat.

12:00h – Presentació i lectura de poemes del poemari “Llum d’Irlanda”, a càrrec del seu autor Marcel Riera. Premi Carles Riba 2011. Lloc: Capella de la Mare de Déu de Montserrat.

13:00h – Inauguració de l’exposició de foto¬grafies “Aigua purament islandesa” d’Olga Palomar. Lloc: Llegim…? Llibreria.

13:00h – “Concert Vermut” a càrrec del grup Line Ten. Lloc: Plaça de l’Ajuntament.

13:00h – Vermut per a butxaques escurades a 1 € i atreveix-te descobrir els combinats dels autors. Lloc: Tots als bars de la plaça.

13:30h – Veredicte i entrega de premis del concurs de “Microrelats” i lectura dels relats guanyadors. Lloc: Capella de la Mare de Déu de Montserrat.

16:00h a 18:00h – Taller a càrrec de la Bastida “Crea el teu propi conte”. Lloc: Pça. de l’Ajuntament, sota les voltes.

18:00h – Contacontes. Lloc: Pça. De l’Ajuntament (Vinnart)

18:30h – Presentació del llibre “Els pobles perduts. 30 indrets oblidats de Catalunya” a càrrec de dos dels seus autors i editors, Xavier Cortadellas i Judit Pujadó. Lloc: Capella de la Mare de Déu de Montserrat.

20:30h – Concert de veu i guitarra a càrrec d’Assumpció Linares (veu) i Alberto Luque (guitarra). Interpretaran obres de Ferran Sor, Morera i Rodrigo. Lloc: Capella de la Mare de Déu de Montserrat.

Font: Llegim…? Llibreria / Paranoia Accions (fotos)
Article/post 657 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova