ACTUALITAT
VLLG? / PARTICIPACIÓ 

Ràdio Nova ha convocat una nova edició del Concurs de Contes a la Ràdio amb la intenció de donar continuïtat a una activitat cultural que aposta per la creativitat de petits i grans. El certamen tornarà a lliurar tres premis infantils, dos joves i un d’adults. A més, per segon any consecutiu es convoca el premi especial Solstici d’Estiu que enguany portarà com a lemaA l’estiu tot llibre viu.
Aquest any, el certamen que organitza el Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Vilanova del Camí des de l’emissora municipal Ràdio Nova, compta amb la col·laboració especial de l’editorial Ediciones Oblicuas i el Servei d’Esports vilanoví que patrocinaran el premi Solstici d’Estiu amb una bona col·lecció de llibres i un abonament familiar de temporada per la piscina municipal de Can Titó.
VOLS LLEGIR? HI COL.LABORA
El XIV Concurs de Contes a la Ràdio compta també amb la col·laboració del programa Vols llegir?, de la Biblioteca de Vilanova del Camí i del col·lectiu Escrividors, que formaran part del Jurat. 
A més, el programa Vols llegir? conduit per Josep Maria Solé, s’encarregarà de la difusió dels contes guanyadors amb la publicació dels relats a Internet, per mitjà del bloc del programa.
BASES DE PARTICIPACIÓ
En totes les categories, podran participar narracions escrites en català o castellà. L’extensió no pot superar les 5 pàgines, amb lletra ARIAL 12, a doble espai. El tema és lliure per a totes, a excepció del premi Solstici d’estiu que tindrà com a tema central la relació dels llibres i estiu. Aquest premi té una única categoria oberta a tothom, independentment de la seva edat.
Com en edicions anteriors, s’han establert tres categories infantils: escolars de 1r i 2n de primària, escolars de 3r i 4t  i escolars de 5è i 6è de primària. En els tres casos es lliuraran premis per valor de 50 € a la millor narració, a bescanviar als Magatzems Angelina, que patrocina els premis infantils d’aquest certamen.
També s’han establert dues categories juvenils: una per a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO, i un altra per a joves d’entre 14 i 18, ambdues premiades amb vals de 80 € per la botiga APP Informàtica Vilanova, també empresa patrocinadora del concurs.
Per últim, en la categoria d’adults, per a majors de 18 anys, el premi seran 150 euros en efectiu, a càrrec deRàdio Nova.
Pel que fa a la presentació, totes les obres s’han de lliurar per triplicat, fent constar, als contes, el títol i la categoria a la que es presenten. En un sobre a part, es farà constar el títol del conte i la categoria i s’hi introduiran les dades personals: nom i cognoms, adreça i telèfon, així com curs i escola, si és el cas.
Les obres han de ser inèdites, és a dir que no s’hagin publicat amb anterioritat, i que tampoc no hagin estat presentades a aquest concurs, en altres edicions, o premiades en cap certamen.
El termini per presentar els contes és el divendres 15 de juny a les 15 hores a l’emissora municipal Ràdio Nova, a la plaça dels Horts, 1, 2n pis o bé per correu electrònic a contes@radionova.catEl lliurament dels premis tindrà lloc el 21 de juny, a les sis de la tarda, a Can Papasseit. L’acte acabarà amb un petit berenar.
Font: Departament de Comunicació de l’Ajuntament de Vilanova del Camí
Imatge: Cartell de la convocatòria de la 13ena edició (2011)
Article/post 662 – Vols llegir? – Ràdio Nova (Serveis Informatius)