ACTUALITAT
VLLG? / IGUALADA (ANOIA)
actualització 29.05.2012

DIVENDRES. 1 DE JUNY DE 2012
Presentació d’una “delicatessen literària”. Un llibre excitant. Erotisme en petites dosis. Es tracta de “300 UNICORNS”, obra original de Joan Fontanals i Orpi. Acte presentat per la LLibreria Aqualata d’Igualada (carrer Sant Josep, 14).300 UNICORNS, és un conjunt de micro relats aparentment eròtics, lascius, bruts, íntims, atrevits, insolents, orgàsmics…, i el llistat segueix amb aquesta proposta de lectura, sense embuts, sorprenent i atraient, alhora.
L’acte tindrà lloc, divendres dia 1 de juny, a partir de dos quarts de vuit del vespre a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí, amb presència del propi autor i presentació a càrrec del periodista, escriptor i normalitzador lingüístic, l’igualadí, Pep Elias.

D’altra banda a les 7 de la tarda a la Biblioteca Central, presentació del llibre “Descobrint Igualada, 100 dibuixos i 12 poemes” de Francesc Marcé i Sanabra.  Acte organitzat conjuntament per la Biblioteca Central i Viena Edicions i la col.laboració de Llegim…? llibreria.També previst per aquest primer dia del mes de juny, 

a 2/4 de 8 del vespre al Casal la Teixidora, presentació del llibre “Repertori per a gralla de Josep Mercader Ramón (a) Astó  (1886-1964). 

1er volum. Editat pels grallers de La Torre de Torredenbarra.  En el decurs de l’acte els grallers de la Torre, interpretaran algunes composicions incloses en la publicació. Acte organitzat conjuntament per La Teixidora, Llegim…? llibreria, Festhi i el grallers de la Torre.DIJOUS, 7 DE JUNY
Presentació del primer recull de relats de 32 narradors de la Catalunya Central: DE TOT COR, publicat per l’editorial, Edicions de l’Albí.
Hi intervindran Jaume Farrés, Jordi Estrada i Llorenç Capdevila (coordinadors de l’obra). A l’acte que tindrà lloc a la Biblioteca Central d’Igualada, a la Plaça de Cal Font, a les set de la tarda, hi intervindran els autors anoiencs que han participat en aquest recull: Joan Pinyol, Marila Pons, Teresa Roig, Josep Maria Solà, Montserrat Vilarmau i Pep Elias.  la presentació de DE TOT COR, la realitza la Llibreria Llegim?, junt amb la biblioteca igualadina.
DIMECRES, 13 DE JUNY DE 2012
Presentació a Igualada del nou llibre de l’escriptora mediàtica, EMPAR MOLINER. El passat mes de febrer es va publicar la seva nova novel.la, estrenant a més editorial, Columna. LA COL.LABORADORA és el seu títol. La història d’una dona abandonada i amb una filla que afronta amb dificultat la seva nova vida personal. A més, treballa com a escrivent per altres autors. També és un llibres que dissecciona el sector editorial, la classe política i els tertulians televisius.
L’acte de presentació tindrà lloc a la Biblioteca Central d’Igualada, a partir de les set de la tarda, amb presència de la pròpia EMPAR MOLINER, que recordem va ser entrevistada en aquest programa, el passat mes de febrer amb motiu de la publicació d’aquest llibre, que ara serà presentat als lectors anoiencs.

DIVENDRES, 15 DE JUNY 2012

L’escriptora reusenca, COIA VALLS, presentarà també en el mateix escenari de la biblioteca igualadina, el seu nou llibre: EL MERCADER.
l’autora que ha triomfat amb el seu llibre LA PRINCESA DE JADE, en aquest cas, en ofereix la lectura de la recreació d’una ciutat de Barcelona d’un temps passat, des del 1320 fins el 1349. Una època trepidant, fosca i alhora lluminosa, que engloba la primera gran crisi que patir la ciutat al segle XIV. Llibre publicat per l’editorial, Ediciones B, tant en català com en castellà, ja va per la sisena edició.
Aquesta presentació literària també va a càrrec de la LLibreria Llegim? amb la col.laboració de la Biblioteca Central d’Igualada.
Article/post 673 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova