ACTUALITAT
VLLG?/Vilanova del Camí/Anoia

La Biblioteca vilanovina ha tornat a programar una interessant proposta per gaudir de les tardes d’estiu. Concretament de les tardes del dimarts, que a partir del dia 26 de juny esdevindran una cita a l’agenda de les persones que vulguin gaudir d’una bona estona de conversa literària.
El programa de Les tardes de tertúlia es ve realitzant des de fa alguns estius amb força acceptació. Temes d’actualitat, contes, articles amb nom propi… han format part de les propostes de la biblioteca vilanovina que en aquesta ocasió ha optat per triar cinc articles d’autors diferents, per comentar entre el 26 de juny i el 24 de juliol.
Les sessions es faran de dos quarts de 4 a les 5 de la tarda i són obertes al públic i gratuïtes. La primera servirà per comentar l’article “El Monstruós pecat de tenir penis, inclòs en el llibre Desitja guardar els canvis? d’Empar Moliner, on l’autora fa critica de les campanyes publicitàries que tendeixen a la generalització.
El dimarts 3 de juliol, la tertúlia estarà centrada en l’article de Javier Cercas Lo que hay que tener, extret de La Verdad de Agamenón; el dimarts 10 de juliol, Tertúlia safareig de Teresa Pàmies, del recull Opinió inconformista; el 17 de juliol, L’exemple escandinau de Quim Monzó, extret de la selecció No plantaré cap arbre, i per últim, el dimarts 24 de juliol, l’article titulat Universidad, de Féliz de Azúa, publicat dins Esplendor y nada.
Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se al taulell de préstec de la biblioteca.
Article/post 680 – Vols llegir? – Ràdio Nova