CAFÈS A MITJANIT de Carme Bosch
Primera obra literària de la periodista igualadina, Carme Bosch, que debuta amb clau de comèdia, i ho fa amb un retrat de l’adolescència i que ens convida a reflexionar sobre els límits d’aquesta. Llibre presentat el desembre de 2011, ja va per la tercera edició en el moment de publicar aquest post. Bon auguri per aquesta primera aventura literària d’aquesta autora que actualment està centrada en el món literari. En projecte, dues properes novel.les molt avançades per veure la llum i ser llegides.
Llibre publicat per l’Editorial Sunya.  El volum disposa d’un total de 280 pàgines.
L’ARGUMENT
Desprès de llicenciar-se en Humanitats, la jove Teresa Camps s’estableix a seu poble natal amb la intenció de trobar feina. I ho aconsegueix de seguida. Així, amb l’ajuda del seu oncle, aviat comença a impartir lliçons de literatura a l’institut del poble. A través d’aquestes classes, se submergeix ràpidament en totes les il.lusions i problemàtiques que comporta una etapa: l’adolescència, la qual creia tenir del tot superada.
A banda, la Tere s’enamora bojament de l’atractiu i extravertit Tom (amo d’un conegut bar de la vila), el qual d’entrada sembla ser l’home dels seus somnis. A partir d’aquest punt, però, la jove passa per un seguit d’aventures i desventures que faran que s’adoni que potser no era la persona madura que creia ser. 
L’AUTORA
Carme Bosch, nascuda a Barcelona i resident a Igualada (Anoia), és periodista i ara debuta com a escriptora. En mitjans de comunicació, ha treballat al Regió 7/Diari d’Igualada, Ràdio Estel i El Cargol Publicacions. Aquesta novel.la, CAFÈS A MITJANIT, representa el seu debut en el món literari, on ara mateix està centrada al cent per cent. 
ENTREVISTA VOLS LLEGIR?
La periodista i escriptora novell serà entrevistada en el programa literari de Ràdio Nova, VOLS LLEGIR?, aquest dilluns 11 de juny de 2012, a partir de les 20h. (107.7 fm, residents Anoia – per internet: radionova.cat)
Article/post 682 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova