ACTUALITAT
VLLG? / CONCURS LITERARI

Aquesta és l’última setmana per lliurar les narracions a la catorzena edició del Concurs de Contes a la Ràdio que organitza el departament de Comunicació de l’Ajuntament de Vilanova del Camí des de l’emissora municipal Ràdio Nova. El certamen torna a lliurar, aquest estiu, tres premis infantils, dos joves i un d’adults. A més, per segon any consecutiu es convoca el premi especial Solstici d’Estiu que enguany porta com a lema “A l’estiu tot llibre viu”.
En totes les categories, podran participar narracions escrites en català o castellà. L’extensió no pot superar les 5 pàgines, a una sola cara, escrites amb lletra ARIAL 12 i a doble espai. El tema és lliure per a totes, a excepció del premi Solstici d’estiu que tindrà com a tema central la relació dels llibres i l’estiu.
Com en edicions anteriors, s’han establert tres categories infantils: escolars de 1r i 2n de primària, escolars de 3r i 4t  i escolars de 5è i 6è de primària. En els tres casos es lliuraran premis per valor de 50 € a la millor narració, a bescanviar als Magatzems Angelina, que patrocina els premis infantils.
També s’han establert dues categories juvenils: una per a l’alumnat de 1r i 2n d’ESO, i un altra per a joves d’entre 14 i 18, ambdues premiades amb vals de 80 € per la botiga APP Informàtica Vilanova, una altra empresa patrocinadora del concurs.
Aquest any, el certamen compta amb la col·laboració especial de l’editorial Ediciones Oblicuas i el servei d’Esports vilanoví que patrocinaran el premi Solstici d’Estiu amb una bona col·lecció de llibres i un abonament familiar de temporada per la piscina municipal de Can Titó.
En la categoria d’adults, per a majors de 18 anys, el premi seran 150 euros en efectiu, a càrrec de Ràdio Nova.
El termini per presentar els contes és el divendres a les 3 de la tarda a l’emissora municipal Ràdio Nova, a la plaça dels Horts, 1, 2n pis. També es poden enviar per correu electrònic a contes@radionova.catEl lliurament dels premis tindrà lloc el 21 de juny, a les sis de la tarda, a Can Papasseit.
El XIV Concurs de Contes a la Ràdio compta també amb la col·laboració del programa Vols llegir?, de la Biblioteca de Vilanova del Camí i del col·lectiu Escrividors, que formaran part del Jurat.
Font : Serveis Informatius – Ràdio Nova
Article/post 683 – Vols llegir? – Ràdio Nova