ACTUALITAT
VLLG? / CLUB DE LECTURA

El periodista i escriptor, Martí Gironell, autor d’èxits editorials com El pont dels jueus, La venjança dels bandolers (Premi Nèstor Luján 2010) i més recentment, L’arqueòleg, serà el convidat de la cinquena edició del Club de lectura-Vols llegir?, el programa literari de Ràdio Nova, que s’emetrà el dilluns 18 de juny, a partir de les 20h.

Els lectors-participants, usuaris de la Biblioteca de Vilanova del Camí, que juntament amb l’Institució de les Lletres Catalanes, col.laboren en aquesta emissió radiofònica, faran comentari i tertúlia junt amb Martí Gironell, al voltant de la lectura del llibre proposat per aquesta nova edició d’aquest club de lectura adaptat al mitjà ràdio: El pont del jueus, publicat l’any 2007 per l’editorial Columna. 

Aquest programa s’emetrà dilluns dia 18 de juny, a partir de les 20h per Ràdio Nova, en el 107.7 fm (residents comarca de l’Anoia), i per internet des de radionova.cat. Posteriorment també es podrà escoltar al servei de podcast-ràdio a la carta, des del bloc del programa: volsllegir.blogspot.com.es

Actualment Martí Gironell, compagina la seva tasca periodística a TV3 i col.laboracions en diversos mitjans escrits amb la seva altra faceta, la d’escriptor. Actualment Gironell es troba immers en el procés d’escriptura  del seu nou llibre, basant-se en la vida i obra de l’Abad Pare Frigola. Per aquest motiu, l’autor està hostatjat en una cel.la del Monestir de Sant Benet al Bàges, per redactar aquesta nova obra literària dins del gènere de novel.la històrica.  
La trajectòria de Martí Gironell, com a escriptor està plenament consolidada. L’autor ha venut més de 150.000 exemplars en català dels llibres fins ara publicats. D’altra banda, també han estat traduïts al castellà, italià, portuguès i polonès. Es previst que el seu nou llibre es publiqui a finals de 2012.
Article/post 684 – Vols llegir? – Ràdio Nova