ACTUALITAT
VLLG? / LLIBRE ELECTRÒNIC

Google Play ha ampliat el seu catàleg amb el llançament a l’Estat de la seva botiga de llibres. Segons informa la companyia al seu blog, l’oferta inclou més de 100.000 exemplars “d’una extensa diversitat de temàtiques” i que combinen clàssics i novetats. 
Google ha tancat acords amb “les principals editorials espanyoles i internacionals”, com Planeta, Random House Mondadori, Roca Editorial, Harlequin o Grup 62. Justament, coincidint amb el 50è aniversari d’aquesta editorial catalana, Google Play ofereix en un apartat especial una selecció de 62 llibres en català.
Els llibres de Google Play es poden descarregar i llegir tant des dels dispositius amb sistema operatiu Android –ja siguin telèfons o ‘tablets– com des d’iPhones, iPads i ordinadors.
Des de fa pocs dies, la botiga d’aplicacions de Google inclou també la possibilitat de llogar pel·lícules. 
Article/post 687 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova