ACTUALITAT
VLLG? / ACTES PÚBLICS
Aquesta darrera setmana del mes de juny de 2012, tenen lloc a la capital de la comarca de l’Anoia, dues presentacions literàries. Per un costat, dimecres dia 27, Laura Borràs presentarà el seu nou llibre publicat per Ara Llibres, DOS AMANTS COM NOSALTRES. D’altra banda, divendres dia 29, presentació del llibre de debut de la periodista i escriptora igualadina, Carme Bosch, titulat CAFÈS A MITJANIT. 
LAURA BORRÀS – DOS AMANTS COM NOSALTRES

Dimecres, a les 20 h, el Teatre de l’Aurora acollirà la presentació a Igualada del llibre de Laura Borràs “Dos amants com nosaltres. Grans històries d’amor i passió de la literatura catalana”. La presentació anirà a càrrec de Jaume Farrés. 
A més, la Laura Borràs tornarà a ser a Igualada al juliol per impartir un curs sobre la lectura dels clàssics inclòs en el programa de la Universitat d’Estiu de la Universitat Ramon Llull.
Consulteu la referència a aquesta proposta de lectura a l’article/post publicat en aquest bloc, que inclou a més entrevista emesa en el programa de ràdio del VOLS LLEGIR?:
CARME BOSCH – CAFÈS A MITJANIT
Primera obra literària de la periodista igualadina, Carme Bosch, que debuta amb clau de comèdia, i ho fa amb un retrat de l’adolescència i que ens convida a reflexionar sobre els límits d’aquesta. Llibre presentat el desembre de 2011 i publicat per l’editorial barcelonina Sunya, ja va per la tercera edició en el moment de publicar aquest post. L’acte de presentació pública d’aquesta novetat editorial, tindrà lloc divendres dia 29, a partir de les 19h. , a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí. 
També us oferim la possibilitat de tenir més referència sobre aquest llibre en l’article publicat aquest bloc, que inclou entrevista a l’autora, emesa en el programa de ràdio del VOLS LLEGIR?: 
Article/post 694 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova