ACTUALITAT
VLLG? / FUSIÓ EDITORIAL
Aquest dimarts dia 26 de juny i en roda de premsa, s’ha fet públic la creació d’un nou projecte editorial, resultat de la fusió de quatre segells: Angle Editorial i Cossetània Edicions, en català, i Cuadrilátero de Libros i Lectio Ediciones, en castellà. 
D’aquesta manera, 9 Grup Editorial, el nom resultant d’aquesta fusió, es converteix en el segon grup editorial pel que fa el volum de títols publicats en català. El fons editorial suma entre els quatres segells un total de 1.500 títols. Jordi Ferré serà el nou director general de 9 Grup Editorial. 
Pel que fa Angle Editorial va néixer l’any 1992, i la seva voluntat va ser convertir-se en una alternativa al món editorial en català. El segell, ara fusionat amb Cossetània, compta amb col.leccions que abarquen la narrativa catalana de qualitat, estrangera, clàssics universals, assaig i humor. Per la seva part, Cossetània Edicions es va crear l’any 1996, amb seu a Valls, a l’Alt Camp. En el seu catàleg destaquen col.leccions de guies d’excursions, llibres de cuina, d’història, monografies locals, narrativa, assaig i de temàtica castellera. 
Font: Serveis de premsa Angle Editorial i Cossetània Edicions.
Article/post 695 – J. M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova