CONVERSES AMB TERESA FORCADES d’Eulàlia Tort
Edicions DAU publica en format llibre un recull de converses que la periodista Eulàlia Tort ha mantingut amb la metgessa, monja benedictina i decidida activista social, Teresa Forcades
El lector s’endinsarà en les principals fites de la seva biografia de la mà d’unes entrevistes fetes en profunditat i rigoroses, alhora podrà conèixer més a fons qui és i què pensa sobre una gran diversitat de temes: de la vivència religiosa a la indústria farmacèutica, de la necessària renovació de l’església a l’excés de medicació a les nostres vides. També hi trobarem la seva visió sobre el paper de les dones, una crítica del model de societat que estem construint i reflexions sobre medicina i salut. 
CONVERSES AMB TERESA FORCADES és publicat per Edicions DAU. L’edició en paper disposa d’un total de 214 pàgines.
VOLS LLEGIR? I ISABEL CASAS HO RECOMANEN
En el darrer programa de ràdio del VOLS LLEGIR? d’aquesta temporada, emès dilluns 25 de juny, la col.laboradora setmanal, la llibretera Isabel Casas, va recomanar a tots els oients la lectura d’aquesta novetat editorial. Ho podeu escoltar en aquest mateix article: 

TERESA FORCADES AL “SINGULARS” DEL 33
La monja benedictina va ser la convidada del darrer programa de la temporada del SINGULARS de Canal 33, dirigit i presentat pel periodista, Jaume Barberà. Espai emès dimarts, 26 de juny. Entre d’altres declaracions en el decurs de l’entrevista, Forcades proposa una vaga general indefinida com una solució a la crisi econòmica i social, a més de la formació d’una assemblea constituent contra el capitalisme. La monja també va carregar contra l’exconsellera de Salut, Marina Geli, de qui ha dit que va trucar a l’abad de Montserrat perquè Forcades deixés d’aprofundir en les incongruències que plantejava la qüestió de la grip A. D’altra banda, va afirmar que “l’esplendor de l’Església en temps de crisi és un escàndol”, i ha advocat per una reestructuració de la institució. 
Aquest article us ofereix la possibilitat de veure íntegre aquest programa, inclòs dins del servei de televisió a la carta de TV3, i també al canal que disposa al Youtube:

Font: Edicions DAU / Diari ARA / TV3 a la carta / Youtube (TV3)
Podcast: Vols llegir? / Ràdio Nova – ràdio a la carta
Article/post 696 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova