EL SECRET DEL GINTÒNIC de Vador Lladó (pròleg de Ferran Adrià)
Llibre guardonat pels prestigiosos premis ‘Gourmand’ amb el premi ‘Coctails Book’ del certamen ‘Gourmand World Wine Book Awards 2012 a nivell de tot l’Estat Espanyol-
Si t’agrada el gintònic aquest és el teu llibre. Tots o la gran majoria tenim molt clar quins son els elements necessaris per fer-lo amb més o menys encert. Però el que podem descobrir a les pàgines d’aquesta proposta és saber-ne molt més. Per exemple, com es va inventar, qui el va introduir-la Catalunya, quins són els millors locals per degustar-lo, les marques i les varietats. Gintònics literaris, cinematogràfics i cèlebres. A més de curiositats, anècdotes, rànquings, entrevistes i moltes dades curioses que sorprendran fins i tot als més entesos.
EL SECRET DEL GINTÒNIC és publicat per Ara Llibres i disposa d’un total de 160 pàgines. 
El seu autor és el popular radiofonista, Vador lladó que actualment edita i presenta el programa despertador de RAC 105, ‘Fricandor Matiner’. A més a més, el llibre compta amb l’aportació estrella en el pròleg del prestigiós cuiner, Ferran Adrià. En aquest pròleg, Adrià ens aconsella a l’hora de preparar un bo gintònic: “aconsello que trieu una ginebra i una tònica prèmium. La llimona com més verda millor. Estic convençut que el gintònic ha arrelat tant en el nostre país perquè es una beguda agradable, refrescant, baixa en sucre i no gaire carregada d’alcohol, perquè el gintònic és curt de ginebra”.

UN TAST DE GINTÒNIC
Ara LLibres ofereix la possibilitat de poder contemplar i llegir algunes parts d’aquesta novetat editorial, i que aquest mateix article podeu consultar:


ENTREVISTA A LA VANGUARDIA TV
Aquesta és l’entrevista feta a Vador Lladó amb motiu de la publicació del seu llibre i que el digital de LA VANGUARDIA ha incorporat:

Article/post 693 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova