ACTIVITATS LITERÀRIES
VLLG? / VILANOVA DEL CAMÍ / ANOIA
La Biblioteca de Vilanova del Camí (Anoia) ha preparat un seguit d’activitats per aquest mes de setembre, tot coincidint amb la reentré literària i cultural. Una exposició sobre novel.la històrica catalana, una proposta per visitar la biblioteca vilanovina per compartir i recomanar de manera conjunta entre els seus usuaris i dos clubs de lectura, el primer amb  lectura i comentari d’un llibre en anglès, i el segon de caire teatral, centraran la seva agenda per aquest setembre. 
PROPOSTES
Durant tot el mes de setembre tindrà lloc una exposició de novel.la històrica catalana. Dimecres dia 19, a les 7 de la tarda, es celebrarà l’activitat titulada: ‘Parlem de llibres’. Es proposa una visita a la biblioteca vilanovina en la qual cada participant agafa un llibre que ja ha llegit i que li ha agradat molt, o que vol recomanar, o que simplement en el moment de buscar-lo li ha cridat l’atenció. Aquest és el pretext per parlar de llibres, de la literatura en general, de compartir i recomanar llibres. Moderat per la dinamitzadora cultural, Montserrat Farrés. A més, és complementarà l’activitat amb un exposició de llibres sobre llibres.
D’altra banda, el dimecres dia 26, a 2/4 de 8 de la tarda, és realitzarà la primera trobada del club de lectura en anglès: ‘English Reading Club’. Es comentarà el llibre ‘A kiss before dying’ d’Ira Levin, la versió adaptada per F. H. Cornish. Serà una bona ocasió per practicar anglès. Club de lectura moderat per Gràcia Alcaraz. 
Finalment, el 28 de setembre, a 2/4 de 8 de la tarda, tindrà lloc un altre club de lectura, però en aquest cas de caire teatral. El llibre objecte de comentari i debat serà ‘Hamlet’ de William Shakespeare. Aquest club de lectura serà moderat pel director i dramaturg teatral Marc Hervàs. 
Les inscripcions a totes aquestes activitats son gratuïtes i es poden formalitzar a la Biblioteca de Vilanova del Camí, al carrer Mare de Déu de Núria, 1. Per a més informació podeu trucar al telèfon: 93 803 50 14.
Font: Biblioteca de Vilanova del Camí
Article/post 710 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova