ACTUALITAT
VLLG? / BREUS LITERARIS 
COIA VALLS GUARDONADA AMB EL 2on PREMI DELS LECTORS DE L’ILLA DELS LLIBRES
L’escriptora reusenca, Coia Valls i el seu llibre ‘El mercader’ (Ediciones B), han rebut el segon Premi dels Lectors convocat per la pàgina web literària, ‘L’Illa dels llibres’, dirigida per Jordi Milian. Aquest ha estat el resultat de la proposta feta als lectors internautes durant aquest estiu del 2012 amb una resposta massiva de vots: 8.641. 
‘L’Illa dels llibres’ ha seleccionat per segon any consecutiu durant el període estival, 15 títols perquè els seus lectors poguessin votar i així lliurar el Premi amb millor llibre de l’Estiu. D’aquesta manera ‘El mercader’ de Coia Valls ha estat el llibre més votat amb 1.184 vots, seguit de ‘L’avi de 100 anys que es va escapar per la finestra’ de Jonas Johanson, amb 1.093 vots, i ‘Dansa amb dracs” de George R.R. Martin, amb 1.075 vots. 
‘L’ÚLTIM ABAT’ DE MARTÍ GIRONELL S’ESTÀ ACABANT DE COURE
El periodista i escriptor Martí Gironell ha fet saber a través de la seva pàgina al Facebook que el seu nou llibre titulat ‘L’últim abat’ s’està acabant de coure, amb previsió de ‘sortir del forn’ el 15 de novembre, publicat en català per Columna, i en castellà a partir del 21 del mateix mes, publicat per l’editorial Suma Ediciones. 
Però afegeix, a més, que no ho farà sol. L’acompanyaran un seguit d’accions i productes que ajudaran a fer-lo visible a les llibreries. 
Segons detalla en Gironell, els punts de llibre seran un d’ells i el primer gadget que arriba, però n’hi haurà d’altres que ell mateix anirà descobrint i presentant-nos a mesura que vagin preparant-se. 
Recordem que Martí Gironell és autor d’èxits editorials com ‘L’Arqueòleg’, ‘La venjança del bandoler’, i ‘El pont dels jueus’. Aquest darrer títol va ser escollit pel nostre ‘CLUB DE LECTURA-VOLS LLEGIR?’ en la seva darrera edició emesa el mes de juny de 2012 (escolteu el podcast d’aquest programa clicant aquest enllaç)
Article/post 711 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova