ACTUALITAT
VLLG? / PROPOSTES LITERÀRIES PER A TOTES LES EDATS
El primer Mercat de Lletres, que se celebrarà aquest diumenge, és una activitat que forma part del programa 3L Llengua, Literatura, Lectura, i és impulsada per l’àrea de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada amb el Programa de Millora del Barri de Sant Agustí, Paranoia Accions, l’Institut Municipal de Cultura, la Biblioteca Central d’Igualada, el Museu de la Pell i el Voluntariat per la Llengua.

En aquesta primera edició, entre les 10 del matí i les 8 del vespre, el Mercat de Lletres omplirà el Museu de la Pell d’activitats, que seran gratuïtes i pensades per a un públic molt divers. A l’Espai Mercat, es podran visitar diverses parades de llibreters i també un punt d’intercanvi de llibres. A l’Espai Bar, que gestionarà el Museu del Traginer, amb la campanya Salvem el Museu, hi haurà un espai de lectura de diaris i revistes i s’hi podran fer diversos jocs de lletres. 

L’Espai Infantil comptarà amb un racó de lectura i també s’hi podrà gaudir de contes, tallers i jocs. A més, s’han programat tallers pensats per al públic adult, com un de tècniques per a l’elaboració de textos de lectura fàcil i un de cal·ligrafia en àrab, xinès i ciríl·lic. 

La jornada també comptarà amb concursos literaris i la participació, entre d’altres, de l’escriptor Màrius Serra, que farà una xerrada sobre La llengua com a font de plaer, i de Carme Pla, de T de Teatre, que oferirà l’espectacle Contes sorneguers de Pere Calders.
Article/post 713 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova