ACTUALITAT
VLLG? / PREMIS BLOCS DE CATALUNYA 2012
Fins a 6 blocs que formen part de la Penedesfera, a la que pertany el ‘Vols llegir?’, són finalistes als Premis Blocs Catalunya. La gala de lliurament dels Premis Blocs se celebrarà el dissabte 5 d’octubre a l’Auditori del Tecnoparc Reus i és organitzada per l’Associació STIC.cat
Aquesta serà la cinquena edició del certamen i per segona vegada en la seva història, el Bloc de la Penedesfera, format per tots els apunts dels més de 900 blocaires penedesfèrics que parlen sobre la comunitat, web 2.0 i TIC relacionats, és finalista en la categoria de blocs corporatius de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). 
La Penedesfera és la comunitat de noves tecnologies més nombrosa de Catalunya i el seu portalwww.penedesfera.cat recull la publicació de més de 100.000 apunts i també als usuaris de twitter del territori format per l’Anoia, l’Alt i Baix Penedès i el Garraf. Fins al moment només 3 blocs penedesfèrics han aconseguit aquest guardó.
Aquests són els finalistes penedesfèrics a les següents categories:
  • Cuina, gastronomia i enologia (Professional): Pimientos verdes – Gastroblog, Miquel Àngel Roque (Gelida)
  • Cuina, gastronomia i enologia (Professional): Vi-franc, Ramon Francàs (Vilanova i la Geltrú)
  • Literatura (Corporatiu): Vols llegir?, Josep Maria Solé – Ràdio Nova (Vilanova del Camí)
  • Sostenibilitat i medi ambient (Personal): Natura a l’Anoia, Daniel Macià (Igualada)
  • Miscel.lània / Personals: Des de la terra del paper, Joan Pinyol (Capellades – Vilafranca del Penedès)
  • TIC (Corporatius): Penedesfera (El Penedès)


Premis Blocs CatalunyaCal destacar que Pimientos verdes – Gastroblog de Miquel Àngel Roque a més a més de les receptes s’ha especialitza en fotografia gastronòmica, Vols llegir? de Josep Maria Solé és el complement d’un programa de ràdio format per diversos blocs literarisDes de la terra del paper de Joan Pinyol és el quart cop consecutiu que és finalista als Premis Blocs per una segona oportunitat que tindrà Vi-franc de Ramon Francàs i que Natura a l’Anoia de Daniel Macià és un dels primers blocs nominats a la nova categoria de sostenibilitat i medi ambient. Aquests blocs han arribat a ser finalistes gràcies a la votació popular entre tots els inscrits i ara serà el jurat dels Premis Blocs qui decidirà els guanyadors de cada categoria per ser entregats a la gala de lliurament. Enhorabona als nominats i molta sort amb el veredicte!
Font: Penesfera
Article/post 715 – Vols llegir? – Ràdio Nova