ACTUALITAT
VLLG? / BESALÚ / FIRA D’EDITORIALS INDEPENDENTS / 6-7 D’OCTUBRE 2012
Besalú serà aquest proper cap de setmana de la Fila d’editorials independents, el LIBERISLIBER, serà la seva tercera edició. Enguany bat el rècord, ja que vindran més editorials independents que mai, més d’una trentena i converteix la fira en l’aparador principal de l’edició independent. 
La principal novetat d’aquesta edició serà l’augment del caràcter lúdic de la fira, ja que augmentaran ostensiblement les presentacions de llibres, espectacles de rapsòdia, música, teatre, concursos, etc. Amb aquesta combinació, l’organització pretén aconseguir que la fira es converteixi en una gran festa de la literatura i que el gran públic conegui llibres d’una alta qualitat, però que sovint són difícils d’accedir-hi.
ES CONVIDA A NO VENIR AL CONSELLER DE CULTURA
Per altra banda, l’organització ha enviat una carta oberta al Conseller de Cultura, Ferran Mascarell, demanant que no vingui a inaugurar la fira. Segons el director de LIBERISLIBER, Miquel-Àngel Codes Luna: ‘li hem dit que no vingui, perquè nosaltres volem un conseller que ens doni un suport real, un suport als esdeveniments que ajudem a vertebrar el territori, no un conseller que vingui en cotxe oficial, es faci una foto, un discurs i se’n torni anar’.
Article/post 727 – Vols llegir? – Ràdio Nova