ACTUALITAT
VLLG? / 423 obres originals opten al premi Planeta 2012
Una data del calendari: 15 d’octubre. La data que és farà públic amb un acte al Palau de Congressos de Catalunya el nom de l’escriptor/a i de l’obra guanyadora d’aquesta 61ena. edició del premi literari més ben dotat de la literatura hispana: 601.000 euros.
Enguany prop de 423 novel.les opten al premi. Espanya, Amèrica del Nord, Sud i Central, Europa i d’Àfrica son la procedència de les obres a concurs. El jurat estarà format per Alberto Blecua, Ángeles Caso, Juan Eslava Galán, Pere Gimferrer, Carmen Posadas, Rosa Regàs i Emili Rosales que s’incorpora en qualitat de secretari amb vot, en substitució de Carlos Pujol, mort el passat mes de gener. 
Recordarem que l’any passat, l’escriptor Javier Moro va ser en guanyador de la 60ena. edició dels Planeta amb la novel.la titulada: ‘EL IMPERIO ERES TÚ’, i l’escriptora Inma Chacón va ser finalista amb l’obra ‘Tiempo de arena’.
‘VOLS LLEGIR?’ estarà atent a l’acte de lliurament del Premi Planeta, en directe, per tal d’oferir-vos puntual informació. 
Font: Editorial Planeta
Article/post 728 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova