VALORACIÓ
Enric Bono, responsable de l’organització de la 5ena. edició de la ‘VILA DEL LLIBRE de BELLPRAT’ va fer en el decurs de la conversa que va mantenir amb l’editor del ‘VOLS LLEGIR?’, Josep Maria Solé, i que és va emetre el programa de ràdio, dilluns 15 d’octubre de 2012:


PER ENRIC BONO SANDIUMENGE/ DIRECTOR VILA DEL LLIBRE DE BELLPRAT

Un cop més estem ja apunt per organitzar la Vila del Llibre de Bellprat. Enguany en celebrem la cinquena edició i tenim un programa molt complert per al dissabte 13 i diumenge 14 d’octubre. En un moment com el que està vivint el nostre país d’agitació política i social tenim com a convidats, personatges tan destacats de l’actualitat social com la Sra. Muriel Casals, Presidenta d’Òmnium Cultural. També farem un homenatge a la revista Cavall Fort coincidint amb el seu 50 aniversari d’existència i per això comptarem amb la presència del Sr. Joaquim Carbó, un dels seus fundadors, i amb una extraordinària exposició de Cristina Losantos, una de les habituals dibuixants de la revista.
El Parlament d’obertura anirà a càrrec de l’Arcadi Oliveras, President de Justícia i Pau, i tertúlies literàries conduïdes per la Núria Ferré. També comptarem amb la presència de Màrius Serra, que ens farà jugar a Verbàlia, i molts altres destacats personatges, com el David Escamilla, el Josep Maria Cadena i altres exposicions de prestigi, com la de Sebastià Serra.
Si sou amants dels llibres, també podreu passejar pels carrers de Bellprat, fullejant llibres de moltes de les editorials convidades, llibreries de vell, algunes a les cases de Bellprat, i sobretot per a la mainada, gaudir de l’espai infantil, amb tallers, activitats i presentació de contes.
Però si voleu veure tots els detalls del programa, us el faig arribar i també podeu veure’l a la nostra pàgina webwww.amicsdebellprat.cat i seguir-nos al Facebook (http://www.facebook.com/viladelllibre.bellprat).
Espero que enguany us animeu a venir, si més no, el diumenge 14 que és el dia on hi ha activitats per a tota la família.
PROGRAMA D’ACTIVITATS
Font: Organitzacio de la VILA DEL LLIBRE de BELLPRAT 
Article/post 732 – Vols llegir? – Ràdio Nova