DIARIO DE THE BEATLES de Jordi Sierra i Fabra.
Aquest octubre de 2012 s’ha celebrat el 50è aniversari de l’estrena de la publicació del primer ‘single’ dels The Beatles titulat ‘Love me do’. La cançó que va ser enregistrada als estudis londinencs d’Abbey Road, va suposar el camí cap a l’estrellat i convertir el quartet format per McCartney, Lennon, Harrison i Star en una de les icones més important de la història de la música del passat segle XX…, una estrella que no s’apagat i que llueix amb força en aquest segle XXI. 
Entre la bibliografia publicada en el nostre país i un referent bàsic per saber tot el que cal saber dels Beatles, cal fer-se amb un exemplar un llibre publicat a la dècada dels 90 i que ara s’ha reeditat, millorant en continguts i presentació a aquella primera edició. 
El seu autor és en Jordi Sierra i Fabra, un dels escriptors més importants del nostre país, Periodista de llarga trajectòria a publicacions històriques com ‘Disco Exprés’ i ‘Popular 1’, per citar-ne només algunes de les més importants. Ara podem disposar per a la nostra ‘cultura popular musical’ un llibre referent i indispensable: ‘Diario de The Beatles. Y de John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Star’. Es tracta d’una detallada cronologia dels Beatles com a grup i els seus membres de manera individual. 
S’inicia amb la data del 3 de gener de 1926 en què neix George Martin i arriba fins el 27 de juliol d’enguany amb l’actuació de Paul McCartney als Jocs Olímpics de Londres. Hi és tot: dates personals, enregistraments, concerts, i un llarguíssim etcètera fins a completar les 496 pàgines d’aquest volum (l’anterior edició en tenia prop de 700). El llibre editat per Edaf, és publica en gran format i tapa dura, i també en format digital per a llibres electrònics. 

‘DIARIO DE THE BEATLES’ AL ‘VOLS LLEGIR?’ 
Escolteu la recomanació de lectura d’aquesta novetat editorial emesa en el programa de ràdio del ‘VOLS LLEGIR?’, emesa en el tercer programa de la vuitena temporada, el dilluns 15 d’octubre de 2012:

‘LOVE ME DO’, 50 ANYS…

Clip: Youtube
Article/post 735 – J.M. Solé – Vols llegir? – Ràdio Nova